Υπηρεσίες


Spanners over house plan for construction or reconstruction

Η JRV Elevators παρέχει υπηρεσίες ποιότητας στην εγκατάσταση, συντήρηση και εμπορία ανελκυστήρων από το 2010.

Ανάμεσα στα έργα της συμπεριλαμβάνονται συνεργασίες με κατασκευαστές κτιρίων, δημόσια κτίρια, μεγάλα καταστήματα, ιατρικά κέντρα, ξενοδοχεία και πλήθος οικοδομών.

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, δείτε τα προϊόντα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πιο αναλυτικά. Το έμπειρο προσωπικό από το οποίο απαρτίζεται η JRV Elevators και η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

 • Μελέτες
  Αναλαμβάνουμε την μελέτη και τον σχεδιασμό οποιουδήποτε ανελκυστήρα προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη λύση για τον πελάτη.
 • Εγκαταστάσεις
  Τα έμπειρα συνεργεία της εταιρείας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση όλων των τύπων των ανυψωτικών μηχανημάτων (επιβατικοί ανελκυστήρες , φορτηγά, αναβατόρια , ανελκυστήρες αυτοκινήτων ,MRL, κυλιόμενες σκάλες και διάδρομοι κ.α.) σύμφωνα με τις διατάξεις ασφαλείας και τα νέα μέτρα και τις οδηγίες του ΕΛΟΤ.
 • Πιστοποιήσεις
  Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την σύνταξη τεχνικού φακέλου για τις νέες εγκαταστάσεις προκειμένου να πιστοποιηθούν και να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας όπως επίσης και στις ανακατασκευές παλαιών ανελκυστήρων
 • Συντήρηση
  Η συντήρηση γίνεται από τεχνίτες Δ΄ ειδικότητας στα από τον νόμο τακτά διαστήματα και περιλαμβάνει Έλεγχο ασφαλιστικών διατάξεων , λίπανση και καθαρισμό εξαρτημάτων , ρυθμίσεις για την ομαλή λειτουργία και άμεση αποκατάσταση βλαβών (εντός δύο ωρών).Σας καλύπτουμε όλο το 24άρω 365 μέρες το χρόνο.
 • Ανακατασκευές – Αναβαθμίσεις
  Σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ όλοι οι παλαιοί ανελκυστήρες ανάλογα με το έτος κατασκευής του πρέπει να αναβαθμιστούν η εταιρεία μας παρέχει λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.