Προϊόντα


Ανελκυστήρες

Υδραυλικοί ανελκ51υστήρες
Αποτελούν ανελκυστήρες όπου η αναγκαία ενέργεια για την ανύψωση του φορτίου προέρχεται από μια ηλεκτροκίνητη αντλία. Η αντλία μεταβιβάζει υδραυλικό υγρό σε μια ανυψωτική μονάδα που επενεργεί άμεσα ή έμμεσα στο θάλαμο (μπορούν να χρησιμοποιούνται περισσότεροι από ένας ηλεκτροκινητήρες, αντλίες ή / και ανυψωτικές μονάδες). Βασικό πλεονέκτημα των υδραυλικών ανελκυστήρων είναι η ευελιξία τους στην τοποθέτηση του μηχανοστασίου μιας και η σύνδεση του μηχανοστασίου με το φρεάτιο είναι μόνο με ηλεκτρικά καλώδια και ένας εύκαμπτος ελαστικός σωλήνας για την παροχή λαδιού προς το έμβολο ενώ επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν οι υδραυλικοί ανελκυστήρες είναι ο απεγκλωβισμός στην περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Μηχανικοί ανελκυστήρες
Αποτελούν τον πιο εξελιγμένο, σήμερα, τεχνολογικά τύπο ανελκυστήρα. Οι μηχανικοί ανελκυστήρες στη σύγχρονη εκδοχή τους, είναι αυτοί που μεταφέρουν τον περισσότερο κόσμο σε όλο τον πλανήτη στους ουρανοξύστες και στα ψηλά κτίρια. Όσο πιο ψηλό είναι το κτίριο τόσο αυξάνεται η ταχύτητα του ανελκυστήρα, με αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου αναμονής.

Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο (MRL)
Στις περιπτώσεις όπου η τοποθέτηση μηχανοστασίου είναι αδύνατη αλλά και για λόγους οικονομίας χώρου και χρημάτων, τα ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρων χωρίς μηχανοστάσιο (MRL), αποτελούν αξιόπιστη και εγγυημένη λύση στην αγορά.

 

Αναβατόριαcompact-mix

Αναβατόρια κουζίνας
Αναβατόρια εστιατόριων – οικιών  με ανοξείδωτο θάλαμο και πορτάκια για εξυπηρέτηση κουζίνας.
Στοχεύοντας στην διευκόλυνση και στην ασφάλεια των ατόμων που τα χρησιμοποιούν κατασκευάζουμε mini ανελκυστήρες σύμφωνα με τις πιο ασφαλείς προδιαγραφές αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την σωστή κατανομή χώρου για μεγαλύτερη χρηστικότητα και υψηλές αποδόσεις.

Αναβατόρια μικρών φορτίων
Ανελκυστήρες μικρών φορτίων για μεταφορά εμπορευμάτων από 200 kgr έως 1500 Kgr με πλατφόρμα. Ιδανική λύση για πολυεπίπεδους επαγγελματικούς χώρους.

Πόρτες41

Ημιαυτόματες
Σας προσφέρουμε επιλογές  με ηλεκτροστατική βαφή,  λαμαρίνα σε διάφορα τελειώματα ΙΝΟΧ, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και επενδύσεων. Οι ημιαυτόματες πόρτες συνδυάζονται με πόρτες θαλάμου τύπου BUS καθώς ο ανελκυστήρας πρέπει να φέρει υποχρεωτικά εσωτερική αυτόματη πόρτα, σε συμμόρφωση  με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις ασφαλείας.

Αυτόματες
Με την ευελιξία  να είναι ενός, δύο, τριών, τεσσάρων, έξι ή οκτώ φύλλων κεντρικού ή τηλεσκοπικού ανοίγματος. Συνδυάζονται με μηχανισμό λειτουργίας VVVF και απεγκλωβισμό, προσφέροντάς σας άνεση και ασφάλεια στην μετακίνησή σας με τον ανελκυστήρα. Τέλος, για την εμφάνιση της πόρτας σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα αποχρώσεων ηλεκτροστατικής βαφής, ΙΝΟΧ satin ή mirror ή πανοραμικές γυάλινες θύρες.

 

Τύπου bus (αναδιπλούμενες)
χρησιμοποιούνται κυρίως σε κτίρια κατοικιών, είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και λειτουργούν πλήρως αυτοματοποιημένα. Διατίθενται σε όλα τα χρώματα της ηλεκτροστατικής βαφής και προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε θάλαμο ανελκυστήρα.

Κυλιόμενες σκάλες και διάδρομοιsos3

Πρόκειται για σκάλες ή διαδρόμους, αυτόματης ανοδικής / καθοδικής κίνησης σε κεκλιμένο επίπεδο, ή διαδρόμους.Ιδανική λύση σε κτίρια με έντονη επιβατική κίνηση, όπως αεροδρόμια, σταθμούς λεωφορείων, τρένων, ακόμα και για μεγάλες αλυσίδες supermarket ή πολυώροφων πολυκαταστημάτων.Η εγκατάστασή τους χαρακτηρίζεται από ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια, αφού δεν υπολείπονται σε μέτρα ασφαλείας, φέρουν σήμανση CE και πιστοποιούνται βάση του προτύπου ΕΝ 115.